Portfolio

Al bijna 2 jaar zetten wij ons 110% in voor de klant. Geen uitdaging is ons te groot en wij vinden het leuk om tot het uiterste te gaan. Hieronder staat een selectie bedrijven die voor ons hebben gekozen. Bent u de volgende? 

Juwelier Asbroek

Website

Voor juwelier Asbroek uit Rijssen hebben wij een nieuwe website mogen ontwerpen en ontwikkelen. De wensen waren duidelijk: Een strakke, moderne en snelle website. 

Periview

Website | Marketing

Periview is toonaangevend op het gebied van hoge resolutie interactieve 360° virtuele rondleidingen. De vraag aan ons was om een nieuwe website te realiseren en die hoger te ranken in Google.

Na slechts een aantal weken stond de nieuwe website online en waren de weergaven al verdubbeld!

Enter helpt enter

Website

Enter helpt Enter is een initiatief van de gezamenlijke Enterse kerken. In de corona-crisis werd er met spoed gezocht naar een bureau die zo snel mogelijk een website online kon zetten. Wij hebben de eer gekregen om inwoners in en rondom Enter te ondersteunen in deze moeilijke tijd!

RTC Hengelo

Website

Met plezier mochten wij deze website ontwerpen en ontwikkelen. De mannen en vrouwen van RTC Hengelo hadden de wens om een nieuwe website te laten ontwikkelen die duidelijk maakte wat ze doen. Dit is naar onze mening zeker gelukt!

Als een raket omzet maken.

E-commerce is belangrijker dan ooit tevoren. De consument koopt tegenwoordig meer online dan in de winkel. Dus wacht niet langer, zorg ook dat u online als een raket omzet gaat maken!